Vores nye hus med seje wallstickers

Vores nye hus

Min mand og jeg har lige købt hus. Vi valgte med vilje et meget billigt hus, så vi kunne bygge det om. Min mand og jeg holder begge meget af at bygge og indrette, og dette var derfor den perfekte måde at kombinere hjem med hobby. Min mand er uddannet tømrer, og ville derfor selv ordne huset. Jeg er uddannet designer, og ville derfor meget gerne indrette huset fra bunden. Da min mand og jeg havde købt huset, gik vi derfor straks i gang med at lave tegninger og skitser.

 

Nedrivning og genopbygning

Da vi var færdige med skitserne, begyndte vi straks nedrivningen og derefter genopbygningen. Det tog lang tid før min mand var færdig, og jeg hjalp ham mange gange til sent ud på natten. Imens han arbejdede alene, havde jeg tid til at forberede mine designs. Jeg spurgte min mand, hvilke ønsker han havde med hensyn til boligindretning, og han svarede, at han ikke ville have noget lyserødt og at han ville have et lyst arbejdsrum. Det var to meget nemme krav, og jeg gik derefter i gang med skitserne til indretningen.

 

Boligindretningen

På en af væggene i vores fremtidige stue, har jeg planlagt, at vi skal have et par wallstickers (Læs mere om wallstickers her: http://www.nicewall.dk/shop/frontpage.html ) . Jeg har på en hjemmeside fundet en masse forskellige med budskaber, der passer rigtig godt til vores hjem. De er lavet ud af tyndt selvklæbende vinyl, og de er lette både at sætte op og tage ned igen. Desuden beskadiger de slet ikke væggen. Hvis vi da bliver trætte af dem, kan vi bare pille dem ned. Det er sådan noget man elsker som designer. Så kan man altid forny sin indretning. Min mand har også set skitserne, og han har derfor også allerede godkendt den. Nu venter jeg bare på, at tømrerarbejdet er færdigt, og snart har vi et beboeligt hjem.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *