Udseende, Hugo Boss parfume og gang

Det ubevidste kig efter udseende

Når man skal finde en kæreste, er der mange faktorer der spiller ind i valget. Ubevidst kigger man rigtig meget på udseendet, og det er forskelligt, hvor meget man går op i det. Ofte leder man efter en partner, som man synes ligner en selv. Det behøver nødvendigvis ikke være på udseende, men det kan sagtens være i måden at være på eller i måden man gerne selv vil være på. Man leder derfor efter en, man kan spejle sig i.

 

Hugo Boss parfumeKropsduften store rolle i valg af partner

Andre faktorer der også spiller ind er også kropsduften. Den har utrolig meget at sige omkring partnervalget. Når man for eksempel vælger parfume, er der mange forskellige slags, og det er ikke alle parfumer der nødvendigvis passer lige godt til netop din kropsduft. Samme princip ser man under parvalget – det er ikke alle kropsdufte der passer sammen. Endvidere er det ikke alle kropsdufte man passer sammen med. Min yndlingsparfume på min kæreste er for eksempel en Hugo Boss parfume (Læs mere her:  http://www.rexmary.dk/hugo-boss/?cat=1029 ) , da den passer rigtig godt sammen med hans normale og naturlige kropsduft. Falder man ikke for kropsduften, er det ikke et forhold der vil vare evigt.

 

Partnerens bevægelse er som en parringsdans

En ellers utrolig vigtig faktor er partnerens bevægelse. Her er det klassiske eksempel med kvinder i høje hæle, der får deres gang til at blive mere elegant. Dette er mænd meget tiltrukket af. Det udstråler nemlig ynde. Endvidere kigger kvinder også efter mænds bevægelser, da bevægelserne fortæller kvinden noget om mandens kropsholdning. Deres gang er således også vigtig. Bevægelserne er som en parringsdans, der skal lokke det modsatte køn til. Er bevægelserne ikke gode nok, bør man derfor heller ikke gå efter netop den person. Tag det stille og roligt i processen om valg af partnerskab, og husk at det er okay at være kræsen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *