Tag en kort tur væk fra hverdagen

Man behøver ikke rejse langt væk for at opleve en masse og for at få en lille pause fra hverdagen. Ofte kan en endagstur eller en lille weekendtur være nok til at give en god pause.
Besøg f.eks. skønne Flensborg, der kun ligger 20 minutters kørsel fra grænsen, og oplev en by fra 1100 tallet med masser af historie og spændende seværdigheder.
De fleste kører ofte kun lige syd for grænsen for at handle, men man burde faktisk oftere besøge og se Flensborg seværdigheder, når man er der alligevel.

Hvad kan jeg opleve i Flensborg

Har du aldrig tænkt over Flensborg som feriedestination så kan det jo godt være du tænker, hvilke seværdigheder er der i Flensborg? Der er faktisk ret mange, så for at snævre det ind, så bør du måske først overveje, hvad du er interesseret i er det f.eks:

  • Kulturelle seværdigheder
  • Historiske kirker
  • Shopping og nattelivet
  • Den danske historie
  • Familieoplevelser

Uanset hvad er der nemlig et hav af muligheder for at gå på opdagelse i Flensborg seværdigheder

Mad og overnatning

Der er også mange gode gastronomiske oplevelser at finde i Flensborg, både på diverse hoteller men også på restauranter og cafeer, i Borgerforeningens gård ligger der f.eks. en lille hyggelig bod, der har eksisteret i mange år, som sælger de mest lækre fyldte pandekager.
I kan selvfølgelig også overnatte på et Bed & breakfast eller finde en hytte, hvor I selv skal stå for madlavningen.
Er I afsted i flere dage, og skulle vejret ikke lige være egnet til udendørs aktiviteter en dag, så kan man jo altid hygge sig hjemme og lave lækre pandekager.
Du kan finde en god opskrift på https://www.hurtigmums.dk/pandekager/, hvis mangler.

Men ellers er det bare på med vandrestøvlerne og ud og opleve de skønne Flensborg seværdigheder.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *