Gør dit brand godt kendt gennem slik med logo

Søger du efter nye og særprægede måder at fremme din virksomheds produkter eller services?

Presenta tilbyder slik med logo, der vil skabe langvarig brand genkendelse, gennem smag, design, og den taknemmelighed modtageren vil føle.

Vi ved alle, at de fleste kan lide at spise slik, og det er en af grundene til at mange firmaer benytter specialdesignet reklameslik, som en del af deres marketings kampagner.

I virksomhedernes verden er det alfa og omega, at enkeltpersoner, men mest især potentielle kunder eller klienter husker dit brand. Disse personer kan give fremtidigt overskud for dit firma.

Der er desuden mange forskellige  former for logo slik, og de kan hver i sær benyttes til forskellige lejligheder. Her er et par eksempler:

Firmagaver
I Danmark gives der hvert år hundrede tusinde af firmagaver til både kunder, ansatte og forretningsforbindelser. Specielt ved juletid gives der firmajulegaver i både store som små firmaer. Her kan man eksempelvis give Chokoladeæsker med eget design på, logo og en personlig julehilsen.

Receptioner og venteværelser
I en reception eller et venteværlse vil et bolche med logo være en kærkommen nydelse for venteren. Du kender det, man er lidt spændt, mens man sidder og venter på at komme ind til et forretningsmøde, doktor konsultation eller lignedde. Derfor kan man godt blive lidt tør i munden, eller blive ængstelig for om man nu har dårlig ånde.  Derfor vil et bolche eller en mint pastil gøre sig godt her. Det føles som en redning, og dit brands navn er på redningsvesten! I det her tilfælde et flot indpakket stykke slik. Se det vil gøre at dit brand huskes tydeligere og mere positivt.

Konferencer og messer
Her er det igen mint pastiller og bolcher, der kan gøre forskellen. Redningen med ved den potentielle dårlige ånde. Til messerne er der er sikkert andre af dine konkurrenter, der også har lidt godter i deres stand, men hvis deres er fra supermarkedet og uden deres logo, og hvem tror du så gør det bedste indtryk?
Mint card

Forretningsmødet
Skal du til et forretningsmøder og planlægger at tage en stak visitkort med, glem det! Et mint card er det du skal benytte. Det er af plastikkort i samme størrelse, men nogle millimeter tykkere, indeholder mintpastiller, og udenpå kan det designes som et almindeligt visikkort.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *