Rådgivning

What? Har jeg brug for rådgivning? De fleste tager nej-hatten på med det samme. Fact er at vi alle har brug for rådgivning, og det særligt i en verden der er så præget af forandringer som vi lever i nu.

Der kan være mange forskellige former for rådgivninger. En af dem vi flere gange har søgt rådgivning hos er Torben Wiese fra Habitmanager. Det er ikke et tilfælde vi har søgt rådgivning hos ham. Grunden er at vi har fulgt en del foredrag hos Torben Wiese. Du kan se mere om Torbens foredrag her. Vi har søgt rådgivning om ledelse.

Der kan også være en del andre steder som er relevante for moderne business folk at søge rådgivning. En af de steder, der er lige til højrebenet for nystartede virksomheder er, at søge rådgivning hos forums som Amino, Iværksætteren.dk eller lignende steder.

En ting som iværksætter ofte for sent begynder på er at deltage i netværksgrupper. Det er noget det mest gavnlige og skaber personlige relationer til andre i samme situationer, og disse relationer kan i visse tilfælde vare ved hele livet og ofte udvikle sig til både sociale såvel som faglige relationer.

Faglige netværk er en af de steder hvor de mere erfarne forretningsfolk ofte allerede er. Her handler det naturligvis også om sparring og rådgivning, men også fastholdelse af værdifulde forbindelser.

Og så er vi tilbage til foredrag. Gennem foredrag kan du nemlig blive inspireret til områder hvor du kan få noget mere ud af rådgivning. Rådgivning og personlig udvikling hænger nøje sammen både på det personlige såvel som på det faglige plan.