Nye tandlæger

 

Jeg har brugt den samme tandlæge i mange år. Det var også derfor, at jeg blev meget overrasket sidste gang at jeg var derinde. Det var nemlig sådan, at der slet ikke var nogle af de gamle tandlæger tilbage. Det var alle sammen nye tandlæger der nu arbejdede for min tandlæge. Det var meget mærkeligt, og jeg kunne slet ikke forstå hvad der lige var sket. Det var dog kun indtil at jeg fandt ud af, at alle de nye tandlæger var fra udlandet.

tandlægeDet var altså på grund af lønninger at der ikke længere var nogle af de gamle tandlæger tilbage. Det var virkeligt en skam, og jeg blev faktisk meget sur over dette. Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at det er en forretning, og som i en hvilken som helst anden forretning, så må man nogle gange skaffe sig af med nogle ansatte. Jeg mener dog ikke, at det her var gjort på en god måde, i hvert fald ikke ud fra det jeg selv kunne stykke sammen.

Overtagelse af tandlæger

Det var altså meget mærkeligt nu at være tilbage, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det må have været en meget mærkelig stemning på kontoret. Det var nemlig sådan, at de eneste to tandlæger som stadigvæk var tilbage, var selvfølgelig min tandlæge som var ejeren. Derudover var der en tandlæge som mere eller mindre arbejdede som receptionist. Ligeledes var der heller ingen tvivl om, at der virkeligt var meget at give sig til. Det var nu engang sådan, at lige siden at jeg fandt ud af, hvad der rent faktisk foregik, så har jeg også haft svært ved at bruge de udenlandske tandlæger. Jeg er dog sikker på, at jeg nok skal ende med at kunne bruge dem i fremtiden. Nu er det nemlig blevet billigere at bruge tandlæger.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *