Nutidens e cig

Det var altså også derfor, at jeg hurtig kom godt på plads i denne lille by. Det viste sig, at jeg var kommet til det vildeste og mest anderledes sted på jorden. Ingenting gav mening her, og jeg var i gang med min e cig hele tiden, http://ecigbull.dk/ . Der var altså slet ingen tvivl om, at jeg fik luftet min e cig ret meget, og jeg var slet ikke i tvivl om, at det ikke var sidste gang jeg var her. Allerede efter en måned, var jeg godt i gang, og nød min tid. Det var dog sådan, at min e cig og jeg havde så travlt, at der stille og roligt begyndte at komme lidt problemer. Der er skøre piger og venner der snyder. electronic cigaretDet er livet hernede i din varme sol, og der er ingen tvivl om, at hvis du er ung og dum, og altid har haft en tendens til at lyve, så er det stedet hvor du lærer hvor dumt det rent faktisk er at lyve. Det var med min e cig i munden, at jeg med tiden kunne opleve hvad en løgn rent faktisk gør.

Ingen løgne om e cig

Det var altså hernede at jeg lærte hvor dumt det rent faktisk er at lyve. Det var dog også hernede med en e cig i munden, jeg lærte hvor stor en del en løgn kan være af dig. Lige ledes så lærte jeg også hvor meget magt man rent faktisk kan have hvis man forstår at lyve. Der var slet ingen tvivl om, at min e cig og jeg hurtigt lærte en helt masse ting om at man ikke skal lyve. Det er nemlig sådan, at jeg altid har været en meget ærlig person. Men dog så har jeg fundet ud af, at jeg alligevel ikke har været så ærlig. Det er en periode der er ovre. Det er kun når jeg virkeligt skal bruge noget, at jeg lyver, selvfølgelig altid med min e cig i mundvigen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *