Når CPH bliver omdannet til noget nyt

motoriseret

For 2 dage siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på elektriske løbehjul til voksne og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt skræmt og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung mand, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få kampagnekoder, som man kunne bruge til gratis køreture!

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Voi eller Circ. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatkode til tier, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre interessante rabatkoder du kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Interessante steder i CPH

Ansporet af de unge mennesker begyndte jeg at tænke oplevelser i byens rum i en radikalt ny form. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny rabatkode til parkering med appen ParkMan, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Navnet inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en linje. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Efter jeg havde sundet mig lidt var der et par unge drenge der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp og de manglede lige en sidste spiller. Det var en kamp i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve spillet floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At skyde pile med compound bue mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, prøve at benytte airsoft pistoler udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at lære at lave poledance under ordnede forhold.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *