Morgenrutine med Solaray

Tandbørstning, morgenmad og makeup

Hver morgen når jeg står op, har jeg en fast rutine. Jeg starter med at tage en trøje på og gå ud i køkkenet. Her laver jeg morgenmad. Min morgenmad består ofte af yoghurt med müsli og frugt. Det er forskelligt, hvilken slags frugt jeg bruger, men ofte er det sæsonpræget. Om sommeren er jeg glad for friske jordbær. Når jeg har spist min morgenmad og drukket en masse vand, går jeg ud på badeværelset og børster tænder. Herude smører jeg mig også ind i creme. Når jeg har smurt hele kroppen ind, begynder jeg at lægge makeup. Min makeup tager cirka 5 minutter, og består kun i at lægge mascara og dække eventuelle urenheder.
solaray

På cykel på vej til skole med veninderne

Når makeuppen er lagt, tager jeg tøj på. Her bruger jeg gerne mest tid. Jeg har ofte tøjkrise, og vil gerne se så godt ud som muligt. Herudover kan man ikke tage af sted i et outfit, som folk har set før. Sommetider er jeg nødt til at købe nyt tøj for at forny mit garderobeskab. Når jeg har fundet det tøj, jeg skal have på, begynder jeg at pakke min taske. Jeg går i skole, og derfor er computer og bøger nødvendige. Vi har dog så mange bøger, og man gider ikke tage dem alle med hver dag, derfor er man nødt til at pakke efter sit skema. Når tasken er pakket og klar, kigger jeg mig gerne i spejlet en ekstra gang. Det sidste jeg gør, inden jeg forlader min lejlighed, er at tage mit kosttilskud Solaray, så jeg er sikker på at få en god dag. Jeg låser altid min lejlighed, og begiver mig ud på min cykel på vej til skole. På vejen møder jeg mine veninder, og vi er altid glade for at se hinanden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *