Min nabo blev sindssyg med golf efter Lyoness Open

Hans hobby tog overhånd

Jeg så, hvordan hans hobby tog overhånd. Jeg så, hvordan han tilsidesatte sin familie, for denne almindelige sportsgren. Jeg kunne kun stå på sidelinjen, og se til mens de skete. Hans familie fik det værre og værre med hans sygdom, og jeg kunne ikke gøre noget. Det startede som en lille hobby. Ind imellem inviterede han mig over, og vi så gerne Lyoness (læs mere her: http://www.venturecuplab.dk/lyoness-open/ ) Open sammen. Jeg var også interesseret i golf, og en dag inviterede han mig ud på golfbanen til en omgang. Jeg vidste ikke, at dette ville være starten på hans mani.

 

Fra golfsyg til psykisk syg

Et par måneder efter startede det for alvor. Han blev mere og mere psykisk syg. Golfen tog mere og mere af hans liv, og en dag ringede hans kone til mig. Hun spurgte, og jeg vidste, hvor han var. Jeg svarede, at det vidste jeg såmænd ikke. Det viste sig, at han havde været væk i en uge. Han havde haft pakket alle sine ting og rejst til Østrig for at den europæiske golfturnering. Da han var kommet hjem, havde hun straks sendt ham til lægen, hvor han erkendte sit problem. Herfra kunne han starte i behandling.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *