Min kæreste tager Biosym

Min kæreste og jeg

Jeg har altid gået til fodbold, lige så længe jeg kan huske. Jeg har også altid gået i den samme klub, med undtagelse af cirka en måned. I min fodbold klub, holdte vi tit fester, og til de fester arbejdede jeg altid i kiosken, som min mor havde ansvaret for. Det gjorde jeg sammen med min søster, som også arbejder i kiosken til hverdag. Vi havde en time af gangen, hvor vi festede, og så arbejdede. Der var en af mændene fra de lidt ældre hold, der spurgte om jeg ville med ud og spille fodbold, og det sagde jeg ja til, da vi så kom derud, kyssede han mig, og vi har været kærester lige siden. Han hedder Jonas og er rødhåret.

 Jonas tager Biosym

BiosymJonas’ hårfarve og hudtype gør, at han ikke kan være i stærk sol, uden at blive solbrændt, og det gør for det første ondt, og for det andet så er det ikke sundt for huden. Han gør alt hvad han kan, for at holde sig væk fra den stærke sol, og det går nogen gange ud over hans fodbold. Jonas tager derfor Biosym, for at få de nødvendige D-vitaminer, han ikke får fra solen. Det kan have konsekvenser, hvis man ikke får nok D-vitamin, da D-vitamin er med til at gøre ens knogler stærke, og jo ældre man bliver, får kroppen også sværere ved at optage vitaminet direkte fra solen. Når vi tager på stranden om sommeren, har vi altid et telt med, som Jonas kan sidde i. Han er rigtig træt af, at han ikke kan sidde med os andre ude for halvteltet, men han er også vant til det. Vi var bare rigtig glade for, at han kunne få det nødvendige D-vitamin, selvom han ikke rigtig kan være i solen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *