Lyoness giver gode idéer

Forskellige hobbyer

Min mand har haft mange forskellige hobbyer på det sidste. Al udstyret fra hans hobbyer står oppe på loftet, og jeg er snart træt af at det skal stå deroppe og tage plads. Jeg har spurgt ham flere gange, om han ikke ville rykke sine ting eller sælge dem, men han siger bare, at han stadig bruger det. Jeg tror det minder ham om, at han sagtens kan eje udstyret og se lige så professionel ud som de kendte.
Lyoness

Lyoness i fjernsynet

Min mand får alle sine hobby idéer ud fra fjernsynet, så måske jeg burde sælge det i stedet for. Hans sidste nye hobby er golf. Han så Lyoness i fjernsynet, og ville straks være som Tiger Woods. Han kørte derfor ud og brugte flere penge på dyrt golfudstyr. Da han viste det til mig, kunne jeg ikke andet end at blive irriteret over hans køb. Golf er dog den hobby der har holdt i længst tid, og han spiller det faktisk stadig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *