Hvor langt vil du køre efter billige reservedæk?

Hvis du skal ud og købe billige reservedæk, hvor langt vil du så køre for at få dit ønske om billige reservedæk til at gå i opfyldelse? Selv vil jeg egentlig gerne have at når jeg skal købe billige reservedæk, så er det nogle jeg finder tæt på der, hvor jeg bor. reservedækMen jeg har en fornemmelse af at det ikke er alle, der har det på samme måde som mig på dette punkt. Jeg tror nemlig på, at der er mange der gerne vil køre en del længere for billige reservedæk, end jeg vil. Eller, nu er det også svært måske at sige helt direkte, hvor langt jeg vil køre for dem, for hvis nu vi antager at jeg fandt et helt vildt godt tilbud på dem et sted uden for mit nære område, så kan det da også være at jeg tog en længere tur for at gøre brug af dette tilbud. Det ville jeg da måske nok, når nu det kom til stykket.

Jeg vil køre længere for billige reservedæk, som er virkelig billige

Man kan sige at det går i en hel nemt forståelig kurve: jo mere billige, de billige reservedæk er, jo længere vil jeg køre for dem, og jo større energi vil jeg putte ind i at få fat på dem. Hvis jeg virkelig gerne vil have dem, så må jeg jo gøre noget for dem. Og hvis jeg finder nogle rigtig billige reservedæk, så vil jeg jo gerne have dem. I hvert fald bare et enkelt. Men det kan jo egentlig, når det kommer til stykket, altid være en god ide at have nogle reservedæk liggende i garagen eller et lign. sted, og da især hvis det så har været billige reservedæk. Det er endnu bedre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *