Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån, man kan tager fra flere forskellige måder. Enten gennem banken eller gennem anden virksomhed, som tilbyder det. Mange der tager et forbrugslån, bruger det ofte på noget materiel som fx et depositum til lejlighed, startbetaling til ny bil, reparation af noget, tanregning m.m. et forbrugslån er i dag meget nemt at tage, og det er stigende den andel der tager lånene. Men det har også konsekvenser, for der er ofte en rente på, som er rimelig høj – så du betaler mere i sidste ende alligevel.

Hvad er kravene

forbrugslånFor det allerførste skal man være fyldt 18 år, for at kunne tage et forbrugslån. Desuden skal man ikke være registreret i RKI. Nogle udbydere af forbrugslån stiller dog flere krav, som fx at man skal være fyldt 20 eller at man skal have en fast indkomst. Derudover skal man også have dansk statsborgerskab, et telefonnummer, være i folkeregistret, man skal have en bankkonto, en aktiv e-mail og at man ikke er registreret med navne- og adressebeskyttelse hos sin kommune.

Hvorfor tage forbrugslån frem for banklån?

Det er ofte meget hurtigere at tage et forbrugslån end et banklån, http://www.lån-straks.com/. Dette kan være til stor fordel hvis man står mangler pengene lige nu og her. Et banklån kan tage op til flere uger, hvorimod et forbrugslån kan tage et par dage – hvis du har NemID kan pengene allerede være der samme dag. Derudover skal man heller ikke ned i et eller andet kontor og tale godt for sig selv, for at kunne låne nogle penge, man kan bare sidde på sin computer i hjemmet og tage et forbrugslån der. Derudover er der noget mere frihed ved at tage et forbrugslån. Tager man fx et realkreditlån er man bundet til at bruge pengene på et hus, eller et billån hvor man også er øremærket til den ene ting. Men et forbrugslån kan man bruge pengene som du vil, uden at man bliver stillet til ansvar for det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *