Hold en sjov børnefødselsdag, som dit barn aldrig vil glemme

balloner

Har dit barn snart fødselsdag, og har du lyst til at overraske ham eller hende med en dag i festens tegn. Gå all in på pynt, aktiviteter, mad og farver.

Læs herunder, hvordan du kan arrangere en sjov og hyggelig dag, som dit barn vil huske tilbage på.

Fold kreativiteten ud med tal balloner

Noget af det vigtigste, når du skal arrangere en børnefødselsdag, er at have fokus på det visuelle. Børn bliver hurtigt begejstrede for flotte former, fine farver eller noget der glitrer. Pynt derfor festligt op med tal balloner.

Dette kan sagtens gøres billigt, blandt andet med disse store tal balloner, der med garanti vil vække opsigt.

Du kan også gøre noget ud af maden. Køb frugt i fine farver, og skær det ud som dyr, blomster og andre sjove ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sjov og leg

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har planlagt nogle sjove aktiviteter for børnene. En sikker vinder er en skattejagt. Lav et kort over dit hus og din have, og nyd synet af børnene, der løber rundt for at finde skatten, der gemmer på slik eller noget andet lækkert.

Du kan også arrangere en ballondans. Børnene stimuleres både af aktiviteten og musikken, og de vil elske at få lov til at danse rundt og fjolle lidt. Brug eventuelt talballonerne fra tidligere, og få derved det maksimale ud af dem.

Hav en plan B

Hvis du har planlagt, at dagen skal foregå udendørs, kan det være en god idé at have en plan B.

Slå eventuelt et telt op i haven, eller vær parat til at rykke festen – inklusive skattejagten – med indenfor. Hvis det kniber med pladsen, så sørg for at aftale med naboen eller en ven, at I kan rykke festen derover.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.