Hold dig effektiv med koffeinpiller

Mit job

Lige siden jeg var helt lille, har jeg gået og drømt om at blive noget inden for lægeverden – jeg ville bare gerne bidrage til at redde menneskeliv, da der ifølge mig ikke findes noget større end det. Dette førte til, at jeg gik STX, hvor jeg kom i ’’nørde-klassen’’ som nogle nok vil betegne den som at være, men for mig var dét det eneste rigtige, da jeg havde en drøm, som jeg var fast besluttet på at føre til livs. Da jeg var færdig på gymnasiet og var kommet derfra med et flot gennemsnit, begyndte jeg efterfølgende at læse til sygeplejerske, da det virkede som det mest optimale.

koffeinpillerDa jeg efterfølgende var færdiguddannet blev sygeplejerske på Hvidovre hospital, hvor jeg primært havde nattevagter. Jeg elsker mit job overalt på jorden og kan ikke se mig selv noget andet sted på nuværende tidspunkt. Mange forstår ikke nødvendigvis sygeplejersker, men jeg vil med glæde forklare, hvorfor at jeg holder så meget af det. En sygeplejerskes job går ud på at udføre, lede, formidle og udvikle sygepleje. Denne sygeplejes kerneområde er omsorg til syge, hvilket primært bliver opnået ved bevidst at benytte sig af en slags mellemmenneskelige relationer. Kort sagt vil det sige, at jeg hjælper mennesker både psykisk og fysisk, hvilket er akkurat det jeg elsker ved det.

 

Koffeinpiller gør tricket

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg primært nattevagter, hvilket ikke altid er lige nemt, da vagter midt om natten har en tendens til at rode lidt rundt i din døgnrytme, hvilket ikke just er helt sund for kroppen, men ærlig talt, så gør det ikke mig noget overhovedet. Til tider kan det godt være hårdt, da man ikke altid er frisk. Akkurat dette har ført til, at jeg er begyndt at bruge koffeinpiller, da disse kan give mig noget energi, der gør mig i stand til at gøre mit arbejde ordentligt, hvilket er en nødvendighed. Derudover så gør de mig også mere koncentreret, hvilket er en egenskab jobbet som sygeplejerske forlanger.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *