Hjælp til alkoholmisbrug

Jeg vil meget gerne have lidt hjælp til alkoholmisbrug, og eftersom at det er mig selv der har et alkoholmisbrug, kan det også kun gå for langsomt. Jeg vil nu mene, at mit alkoholmisbrug er gået så vidt, at jeg ikke længere kan styre det, og det er altså virkeligt ved at blive til et stort problem. Det er jo ret sjovt at tænke på, og jeg håber virkeligt altid, at jeg kan forsvare jer alle sammen ved at få jer forklaret hvad der rent faktisk er af muligheder, når man først har indset, at man rent faktisk har et alkoholmisbrug. Det er jo ikke alle der i dag er klar over, hvor omfattende et alkoholmisbrug rent faktisk er. Derfor er jeg også glad for endeligt at have fået muligheden for at fortælle jer alle sammen om, hvor slemt det rent faktisk kan være at have et alkoholmisbrug. Det er jo langt fra alle mennesker der er vilde med, at kende en der er i et alkoholmisbrug, og derfor vil jeg meget gerne hjælpe med at få disse folk til at indse, at det ikke er noget skamfuldt.

Skamfuldt alkoholmisbrugalkoholisme2

Det eneste der er skamfuldt ved et alkoholmisbrug, er sådan set bare, når folk vender en ryggen, fordi at de ikke selv har styrken til at hæve sig over dette alkoholmisbrug. Jeg vil altså mene, at bare fordi man har et alkoholmisbrug, så kan man også godt have og være andre ting, og jeg mener desværre, at der er flere og flere, som er begyndt at sætte en masse grænser og barrierer op mod en der har et alkoholmisbrug, i stedet for at hjælpe personen. Det er virkeligt mærkeligt, at man ikke kan tænke på denne måde, og jeg vil da helt klart mene, at du skal sørge for at hjælpe en med et alkoholmisbrug i stedet for at skubbe personen væk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *