Her er de 3 førende mærker inden for barbermaskine

Står du og er på jagt efter en ny barbermaskine, så kan det være svært at finde rundt i den store jungle af forskellige mærker, priser og modeller, som der nu engang findes på lige netop det marked. Der er mange spillere, der prøver at sætte sig tungt på markedet med kæmpe markedsføringsbudgetter og kampagner. Men i bund og grund handler det om funktionalitet og den lette barbering, og her er der altså tre mærker, der har lagt sig markant i spidsen, når det gælder den perfekte barbering kombineret med den skarpe pris.

Her kan du læse en test om barbermaskiner http://testmagasinet.dk/mand/barbermaskine-test.html

Braun – Tysk kvalitet når det er bedst

Først og fremmest er der Braun, som virkelig har gjort det til sin kæphest at snuppe en stor del af markedet inden for lige netop barbermaskiner. De har i mange år kæmpe for at komme til tops, og nu er de ved at være der, hvor de virkelig kan se på sig selv som dominerende.

De har i mange år leveret god kvalitet til en skarp pris, og det er da heller ikke for sjov, at Braun bliver nævnt på denne liste. For deres barbermaskiner har i flere omgange vist sig at være bedst i test, og der er ikke noget, der tyder på, at de skulle stoppe med det lige foreløbig.

Så hvis du vil være sikker på at få en blød og glat barbering, kan det være en rigtig god ide at gå efter lige netop Braun, når du står og skal vælge på hylden. Hvis du ikke er helt sikker endnu, så kan du eventuelt smutte ind og læse nogle af de mange testresultater, der efterhånden findes med Braun som testvindere, når det gælder tests af barbermaskiner. Der er nok at vælge imellem, så det burde ikke være svært.

Philips – Den hollandske forfølger

Dog er det ikke sikkert, at Braun bliver ved med at kunne sidde på en stor del af markedet alene. For det hollandske firma Philips følger lige i hælene på de tyske mastodonter, og hvis de bare snubler en enkelt gang, så er de klar til at udnytte situationen og steppe op som markedsledere inden for barbermaskiner.

Philips mangler heller ikke positive anmeldelser og tests, da det også bugner på nettet af rosende vendinger om det hollandske verdensfirma, der efterhånden har været på elektronik og teknologimarkedet i over 100 år.

Selve kvaliteten mellem Philips og Braun deler vandene, og det er en smagssag, om man er til det tyske håndværk eller den hollandske finurlighed, der ligger i alle Philips produkter. Så der er ikke noget at sige til, hvis du er i tvivl om, hvilke af de to mærker, du skal vælge. Har du mulighed for det, kan det være en ide at prøve at holde et par stykker af dem, for at finde ud af hvad der ligger bedst i hånden på dig.

Remington – Outsideren der ikke vil nøjes med en tredjeplads

Sidst, men absolut ikke mindst, skal man heller ikke glemme Remington. De har driblet sig ind på en tredjeplads på denne liste, men det betyder ikke, at de er tilfreds med at blive det for tid og evighed.

Deres innovative design og spændende produktlinjer har gjort dem i stand til at kæmpe om pladserne med de to giganter, som efterhånden har siddet på markedet i mange år. Remington skal ses som en seriøs udfordrer inden for barbermaskiner, da deres designs efterhånden er begyndt at tage især danskerne med storm.

Hvis du ikke finder en model inden for Braun eller Philips, som passer perfekt til dig, så kan du altså vælge at kigge efter outsideren, som også har fortjent deres portion anerkendelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *