Hårprodukter

Jeg har været på mange ferier og en af disse ferier jeg var på, var et sted i Italien mange nok kender, eftersom det et en af de største fashion byer i europa, nemlig Milano. Jeg tog til Milano netop for, at finde de bedste hårprodukter, der passer til det rette hår. Der er så mange modeller og man kan da ikke lade være lige at smugkig et par gange eftersom lækre piger går forbi en hele tiden, når jeg skriver hele tiden lyver jeg ikke.
Jeg standsede en på gaden, der så ud til, at have godt på det med hårprodukter, hendes hår så i hvert fald ikke dårligt ud, hvilket var en god start. Jeg gik hurtigt hen og spurgte hende om diverse spørgsmål omkring hårprodukter og om hun brugte nogle hårprodukter man ikke havde set så meget i danmark. Hun kendte for resten godt danmark, hvilket jo kun var positivt, så vi kom ud i en længere snak, også om ting, der ikke lige omhandlede hårprodukter, men det kan jo ske når man snakker med en så flot kvinde, der virkelig kunne gøre meget ud af sit hår. Hun fortalte at hun brugte 5 forskellige shampoo hver gang hun skulle i bad, og hun gik i bad to gange om dagen, hvilket jo også er meget normalt.
Hun brugte også en masse andre hårprodukter, man ikke rigtig kunne se hun brugte selvom man godt kunne se håret sad perfekt, kunne det jo sagtens være naturligt, men hun fortalte også hun brugte 1 time på, at sætte det, medmindre det var til et photoshoot, hvor hun havde en til, at gøre det for hende. Hun viste mig hendes yndlings hårprodukter, som hun virkelig havde forelsket sig i, de hårprodukter(http://www.duftladen.dk/redken.html) så også virkelig ud til, at hjælpe hendes hår til, at være perfekt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *