Find det bedste gratis træningsprogram online

Skal du på slankekur fordi et vægttab er nødvendigt, så find det bedste gratis træningsprogram online.

Hvis økonomien ikke er til en have en personlig træner i et af de dyre moderne fitnesscenter så find det træningsprogram der passer bedst til dig online.

Du behøver ikke at gå i fitnesscenter, du kan træne derhjemme og ude i naturen. Du kan få de samme resultater, ved hjemme metoden som du kan ved at bruge de dyrere alternativer, der er bare et par ting du skal være opmærksom på.

Før du du begynder at lede efter det bedste program, skal du gøre dig klart hvad du vil opnå med din træning.

Er det vægttab du vil opnå er det mest effektive at kombinere din træning med en slankekur.

Her gælder det at du spiser på det rigtige og på det rigtige tidspunkter i forhold til hvornår du træner, du kan finde massere af diæter der passer til bestemte typer træning.

Men det allervigtigste er at finde en metode til at motivere dig selv, det er her, en af de store fordele ved at have en personlig træner er, man kan sige, du skal stå til ansvar over for ham, da du skal rapportere hvordan din træning er gået og hvordan dine fremskridt er. Det er ikke særlig sjovt at fortælle ham igen og igen at du sprang træningen over, så en film mens du spiste chokolade og drak Cola i stedet.

Den mest simple måde til selv motivation er, at du gennemgår med dig selv før du går iseng, hvordan du skal træne og spise næste dag.

For eksempel. Du siger før du sover, i morgen skal jeg løbe 4 kilometer, og kun spise salat og kød. Du siger dette 3 gange højt til dig selv for du skal sove.

Det kan lyde lidt mærkeligt, måske for nemt, men det er en metode der er bevist der virker.

Hvis du vil have et godt sted at starte kan du finde en GRATIS træningsprogram hos bodytreatmen.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *