Gang i mit scotte pillefyr

Scotte  pillefyr Det er endeligt lykkedes mig at få gang i mit scotte pillefyr, se her. Der har nemlig været et ret stort problem med det her på det sidste. Det har været sådan, at lige siden, at jeg første gang ville forsøge at bruge mit scotte pillefyr, så har jeg ikke kunne få startet ilden. Det har været et ret stort problem. Det har dog været sådan, at jeg har været alt for stædig til at få hjælp fra nogle. Der er altså slet ingen tvivl om, at hvis jeg ikke havde været så stædig, at jeg så noget før ville have klaret dette problem. Det er dog sådan, at lige siden at jeg fandt ud af, at det rent faktisk var muligt, at arbejde ret hårdt på mange af de ting, som rent faktisk foregår, så er jeg også sikker på, at jeg på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at indse, hvad der rent faktisk ender med at foregå indenfor dette emne med mit scotte pillefyr.

Anderledes scotte pillefyr

Det var altså også derfor, at jeg i sidste ende måtte give op, og ringe til en ven. Jeg ringede til en god ven af mig selv, for at få hjælp til at starte mit scotte pillefyr. Det var efterhånden blevet meget koldt i mit hus, og jeg skyndte mig derfor at ringe til dem ret hurtigt. Der var altså slet ingen tvivl om, at min ven ville komme med det samme. Jeg vidste at min ven havde et scotte pillefyr, så han ville helt sikkert være i stand til at kunne hjælpe mig. Han kom meget hurtigt, og inden jeg vidste af det, så var der allerede gang i mit scotte pillefyr. Jeg skulle bare lige have drejet et eller andet så var det hele fint. Det var altså min fejl, men i det mindste så virker mit scotte pillefyr.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *