Forsøg med låsekasse

Jeg har i mange år haft den samme låsekasse, og i alle disse år så har jeg altid tænkt på, om denne låsekasse rent faktisk kunne holde til noget. Jeg har altså aldrig været sikker på, at det egentligt var andet end en kasse med en hængelås på. Jeg besluttede mig derfor at tjekke op på dette. Efter at have haft den samme låsekasse i så mange år, så besluttede jeg mig altså for at gå i gang. Jeg ville undersøge hvor meget den kunne holde til.

Låserabatten Det viste sig dog at den ikke kunne holde til noget overhovedet. Jeg tabte den nemlig ned fra bordet, og allerede der gik den i stykker. Derfor skal jeg så nu have en ny låsekasse, og jeg ved helt ærligt ikke hvor jeg skal finde en henne. Jeg vil meget gerne have en låsekasse der kan holde til lidt mere end min gamle. Den må faktisk gerne være af jern hvis man kan få det. Det vigtigste er sådan set bare, at jeg har en låsekasse der kan holde til noget. Der er ingen tvivl om at jeg virkeligt mangler en låsekasse for tiden.

Manglende låsekasse

Det er altså som om at der mangler et eller andet på mit værelse. Det ville være det samme som ikke at have sit ur eller sit skrivebord. Det er altså virkeligt noget der hører til, og nu mangler det altså. Det kan altså derfor også kun gå for stærkt med at give mig en ny låsekasse. Jeg ved faktisk slet ikke hvorfor det har taget så lang tid. Jeg vil da mene at det var ret lige til, og alligevel så er det ikke gjort endnu. Jeg forstår det ikke, og det giver altså slet ikke mening, at jeg ikke har fået gjort dette endnu. Der er jo ingen tvivl om, at en låsekasse virkeligt ville pynte.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *