Disse tre ting har ens køkken brug for

Køkkenet er en af de rum i hjemmet, hvor der atif kan tilføjes et eller andet. Specielt hvis man nyder at stå i køkkenet, så kan man finde sig selv tilføje ting her der. En ekstra gryde, en ny kogebog, nogle nye krydderier. Det stopper aldrig. Men hvis man føler at ens køkken mangler noget nyt, men man ved ikke helt hvad, så læs bare videre her, hvor vi gennemgår nogle af disse ting.

Knivmagnet

Det kan være svært at holde ens køkken organiseret når man altid tilføjer et eller andet. Og hver gang man får noget nyt så sidder man og flytter rundt på skuffernes indhold, så der kan gøres plads til det nye man har købt. Og så er man bare forvirret når man står og laver mad igen, for man kan ikke huske hvor noget er, så man bruger en evighed på at lede efter ens knive. Men med en  knivmagnet, kan man bare hænge ens knive på væggen, så mister man dem aldrig igen.

Pastamaskine

Hvis man køber en pastamaskine, så kommer man nok aldrig til at fortryde det. En pastamaskine er det ultimative redskab i et køkken. Frisk pasta er jo mega nemt at lave; mel, æg, olivenolie og lidt salt. Og med en pastamaskine så bliver det jo bare endnu nemmere at lave frisk pasta. Men det behøver jo ikke at være spaghetti, man kan også lave ravioli eller lasagneplader.

Støbejernspande

Støbejernspanden er for dem der nyder at stå i køkkenet. Dem som ser madlavning som en velkommen udfordring. Hvis man kan lide bøf, og man gerne vil spise bøf ofte, så er det en støbejernspande det skal steges på. Med en støbejernspande får man en dejlig dyb brun farve på begge sider.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *