Er din WordPress hacket

Er din WordPress hacket, hvad er det for et spørgsmål? Det er desværre et spørgsmål flere og flere må svare ja til. Det skal lige siges at wordpress er et gratis open source system til at lave hjemmesider med. At det er gratis betyder at det er meget udbredt og det gør det til en lækkerbisken for hackere.

Alt for mange nøjes med en gratis standard wordpress installation som de henter på nettet eller installer gennem deres webhotel. Det er for så vidt også godt nok hvis det bare et er hobby site man har, men det er totalt uansvarligt hvis man bruger wordpress til et site som man lever af.

Bliver WordPress hacket.? Ja. og meget tit endda, så hvis du bruger det professionelt kan det anbefales at have et WordPress support abonnement. Med et abonnement er sikkerheden altid i top og du har altid backup af dit site. Skulle uheldet være ude og din hjemmeside bliver hacket, så søger support medarbejderne for at dit website hurtigt kommer online igen.

De ikke alene sørger for at sitet kommer online igen, de renser det også for ondsindede filer og får lukket hullet som hackerne kom ind af.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *