Det er smart med en alarm uden abonnement

Store hunde

Vi har aldrig haft brug for en alarm, da vi altid har haft store hunde. Disse hunde har aldrig været venlige overfor personer, som vi ikke har præsenteret dem for, og vi har derfor altid været sikret mod indbrud. Det har været meget rart. Da min mand desværre døde af kræft for nogle år siden, havde jeg ikke tid til både børnene, jobbet og hundene. Vi måtte desværre sælge dem alle sammen, og dette gjorde både ondt på hundene, børnene og mig. Da hundene ikke var i huset mere, følte vi os ikke længere sikre. Det var som om, at der manglede noget. Vi anskaffede os derfor en alarm uden abonnement, og den sikrede os rigtig nok som sælgeren havde garanteret. Der manglede bare stadig noget i vores dagligdag.

En alarm og store hunde

alarmEfter noget tid tog jeg mig selv i at fælde en tåre ved savnet af hundene. De havde betydet alt for min mand, børnene og jeg, og nu havde jeg skilt mig af med vores bonus familiemedlemmer. Jeg besluttede mig derfor for at skaffe dem tilbage. Køberne af hundene var heldigvis meget forstående, og vi kunne sagtens købe hundene tilbage. Da hele familien var samlet igen, nød vi det samvær vi elskede førhen. Hundene mindede os alle rigtig meget om min afdøde mand, og det var som om hans sjæl nu atter var i huset. Det var en fantastisk og dejlig følelse. Vi beholdte dog stadig alarmen, for den var nu alligevel meget praktisk og smart. Hvert år markerer vi dagen for gensynet med hundene med en tur til en kæmpe hundepark, hvor man kan lave agility for hele familien. Det er en super hyggelig og aktiv dag, og her er det meget smart med en gsm alarm i hjemmet, når vi alle sammen er ude.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *