Crepejern. Hvad, hvorfor og hvordan?

CrepejernI Danmark findes der mange forskellige former for ’’instrumenter’’, som du kan bruge til dit hår. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket ’’instrument’’, som der bliver gjort brug af. I denne artikel ser vi på det gammeldags, men retro-agtige instrument – nemlig et Crepejern.

For hvad er det egentligt? Og hvorfor er det så svært at få fat på? Det får du svaret på i denne artikel.

Lad os starte roligt. Hvad er et crepejern?

I dag er de populære instrumenter: glattejern, krøllejern og bølgejern. Det er meget forskelligt hvilket instrument, som der bliver gjort brug af. For 10-20 år siden var det nok det meste populære ting som man kunne gøre ved sit hår, at gøre brug af et crepejern. I dag er det ikke særlig populært, selvom det efterhånden er blevet retro-moderne.

Et crepejern er lidt ligesom et bølgejern. Et crepejern laver nemlig bølger, lige præcis som et bølgejern også gør. Dog er bølgerne ikke helt ens. Crepejernet laver nemlig bølgerne noget mere præcise og detaljerede, end et bølgejern gør. Et crepejern koster derfor også noget mere end et bølgejern.

Vi anbefaler at hvis du skal have et godt crepejern som kan holde i forhåbentlig mange år, så skal du give omkring 1000-2000 kroner.

Hvorfor bruge et crepejern?

Ja, spørgsmålet til en million kroner. Hvorfor skal du overhovedet gøre brug af et crepejern – eller for den sags skyld, et bølgejern? Det er der naturligvis både fordele og ulemper ved. Dem tager vi nu.

Ulemperne er: at dit hår bliver slidt, hvilket nok er den mest negative ulempe. Dit hår bliver simpelthen slidt med tiden, så derfor anbefaler vi, at du ikke gør brug af et crepe- eller bølgejern, hver dag – men max en gang eller to om ugen. En anden ulempe er tiden. Det kan godt tage rigtig lang tid at lave bølger i sit hår, så hvis det er en hverdag, skal du rimelig tidligt op. Det tager tid. Men resultatet er som ofte ikke værd at tage fejl af: smukt. Men der er naturligvis også nogle fordele. Selvfølgelig. En af fordelene er at du kommer til at se anderledes og smuk ud. Du viser folk at du har selvtillid, at du kan lide dig selv og at du har lyst til at gøre dig pæn, til fordel for dem du er tæt på i løbet af dagen. Alene det er en kæmpe fordel. En anden fordel er også at et crepe- eller bølgejern, ikke er særlig dyrt. Ja, du skal investere omkring 1000 kroner for at få et godt crepe- eller bølgejern, men omvendt, så kan det også holde i mange år, hvis blot du passer på det.

Du kan købe et crepe- eller bølgejern mange forskellige steder. VI anbefaler ’naturligvis’ at købe dit crepe- eller bølgejern på nettet, da det er her t konkurrencen er størst – hvilket sikrer forbrugerne (dig), lave priser.

Vi ønsker dig held og lykke, med at finde det crepejern, som du ønsker dig. Et crepejern er ikke gammeldags. Det er retro. Og når noget er retro, så er det næsten moderne igen – og så skiller du dig ud fra mængden. Det er fedt. God fornøjelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *