Algebehandling på taget og hemmelig festsal i kælderen

Vores nye hjem

Mine forældre købte en gang en gård, der skulle være hjemsted for hele min familie. Gården var ikke sat i stand, og mange af rummene var for små til vores behov. Min far bestilte derfor en masse mænd, der kunne sætte det i stand for os. Endvidere behøvede vi også et par tilbygninger, for at skabe værelser til mig og alle mine søskende. Der gik rigtig lang tid før vi endelig kunne flytte ind. Som noget af det sidste fik taget en algebehandling, så vi var sikre på, det ikke ville få mosbelægninger med mere.

 

Læs mere her

 

Den hemmelige indgang

fødselsdag

Da huset var klart, flyttede vi alle vores ting ind, og begyndte straks en hverdag. En dag da mine søskende og jeg legede ude i stalden, gik min bror ind i en af reoler, der stod derude fra før vi flyttede ind, og reolen begyndte at bevæge sig. Bag ved reolen var der en hemmelig passage. Vi prøvede at kigge ind af den hemmelige indgang, men der var for mørkt til at vi overhovedet kunne se noget. Min søster fandt en lommelygte, og da hun lyste ind af passagen, fandt vi en kontakt og trykkede på den. Lyset tændte i passagen, og vi så en trappe, der førte ned. Vi blev enige om, at vi ville se, hvor den førte hen, og drog således ud på et eventyr. Da vi kom ned for enden af trappen, opdagede vi til vores store glæde, at det var en hemmelig indgang til en hjemmelavet bar med spillemaskiner og billardbord. Vi hentede straks vores forældre, der blev meget forbavsede og glade også. Siden da har vi brugt den hemmelige indgang mange gange til hyggelige spilleaftener. Det er undrer mig mest, er hvordan man i sin tid, har fået alle tingene herned.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *